SPLITE DIŽI SE NA NOGE

Torcida puni stadion protiv Istre i opet spašava Hajduk

Četvrtak, 18. listopada 2012. 12:44 Napisao/la  I. Jelić

Split je odan Hajduku i baš zato u ovom teškom trenutku Split mora disati za Hajduk, stoji u priopćenju Torcide

 

 

 

Klub navijača Torcida oglasila se priopćenjem u kojem pozivaju sve navijače da u ovim teškim vremenima za Hajduk u nedjelju dođu na Poljud pomoći svom klubu, igračima u dvoboju sa Istrom 1961. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

U nedjelju 21.10. naš Hajduk igra sa Istrom 1961, nažalost naš klub se nalazi u jednom od najtežih razdoblja u stogodišnjoj povijesti. Zato pozivamo sve pripadnike Torcide ali i ostale navijače da u što većem broju dođu na stadion u nedjelju i na taj način pomognu Hajduku, i pokažu koliko taj klub znači svojim navijačima. Split je odan Hajduku, Split Hajduka voli i baš zato u ovom teškom trenutku Split mora disati za Hajduka. Dužnost svakog navijača Hajduka je doći u nedjelju na stadion. Podržimo pozitivan promjene u našem klubu, podržimo našu mladost i budimo vjetar u leđa Velikom Hajduku
SPLITE DIŽI SE NA NOGE ! NE DAMO HAJDUK!
HAJDUK TO SMO MI!

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.