Tomislav Ivković: Split bi u šest od deset ovakvih utakmica odnio pobjedu

Petak, 22. veljače 2013. 21:36 Napisao/la  SC

Na ovakvom terenu momčad koja zabije obično vrlo teško izgubi utakmicu, kaže Ivković

U snježnim uvjetima kakvi su prevladavali tijekom utakmice Lokomotive i Splita utakmica se ne bi igrala nigdje na europskom kontinentu u uređenim državnim prvenstvima. Čak ni u kontinentalnom dijelu Europe, gdje je snijeg dio svakodnevnice, nogometna igrališta ne nalikuju hrvatskim. Unatoč snijegu koji je prekrio maksimirski travnjak, nogometaši Lokomotive i Splita odigrali su utakmicu koja je obilovala uzbuđenjima. Lokomotiva je na kraju pobijedila rezultatom 3:2 pogotkom Andreja Kramarića u 95. minuti.

.

- Čestitke Lokomotivi na pobjedi u ovoj dramatičnoj utakmici. Više je željela te bodove nego mi, a nama se nikako ne smije događati da s ovoliko iskusnih igrača primamo takve golove. Kada smo poveli 2:1, povukli smo se, nismo zadržali Lokomotivu dalje od našeg gola i tu smo kažnjeni, kazao je trener Splita Zoran Vulić.

- Bila je to utakmica van svake logike. U ovakvim uvjetima jako rijetko se događa da obje momčadi tako brzo dolaze do izjednačenja nakon primljenih golova. Na ovakvom terenu momčad koja zabije obično vrlo teško izgubi utakmicu. Split bi u šest od deset ovakvih utakmica odnio pobjedu, ali danas nije bio njihov dan, rekao je trener Lokomotive Tomislav Ivković

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.