Hrvoje Štrok nakon pogotka Rijeci: Ne znam ni sam da li bi se radovao ili bio tužan

Subota, 07. travnja 2012. 19:21 Napisao  Luka Variola

- Skidam kapu navijačima. Tu se zaista dobro osjećam, navijači su uvijek prema meni bili dobri, objasnio je veznjak "pjesnika"

Rijeci je u subotu presudio bivši ljubimac Armade Hrvoje Štrok, koji je Kantridu krajem prošle sezone zamjenio Kranjčevićevom. Omaleni veznjak uvijek je podno stijena Kantride pružao dobre partije, nažalost, ovoga puta to je učinio u suparničkom dresu.

- Ne znam ni sam da li bi se radovao ili bio tužan. Čudni su se osjećaji miješali kada sam zabio taj gol. Došli smo pobjediti i iskoristiti tu Rijekinu nervozu. Činjenica je da Rijeka slabo igra doma, u teškom su grču i mi smo to znali iskoristiti, objašnjava jedan od najboljih veznjaka hrvatske lige.

Šest minuta prije odlaska na odmor iskoristio je nepažnju "bijele" obrane i postigao, kasnije će se pokazati, odlučujući gol. Unatoč razočaranju, riječka je publika njeov potez nagradila plijeskom.

- Skidam kapu navijačima. Tu se zaista dobro osjećam, navijači su uvijek prema meni bili dobri i svaka im čast na tome, zaključio je simpatični veznjak.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.