×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Bivši igrač Varaždinaca, Milan Pavličić, ne želi odustati od svojih zahtjeva i isplate dugovanja. Ako mu Varaždinci ne plate, danas neće igrati u Puli.
Slaven Belupo je s minimalnih 1:0 pobijedio Inter u Zaprešiću. Hajduk uvjerljiv protiv Zagreba 2:4, Anas Sharbini dvostruki srijelac i dvostruki asistent.
Ponedjeljak, 27. veljače 2012. 09:42
HNL

Problem hrvatskog nogometa je - sotona!

Bivši dopredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza žestoko se obrušio na Vlatka Markovića, Zorislava Srebrića i - Zdravka Mamića.
Karlovac - Dinamo 0:3. Samo su četiri dopadljive akcije bile dovoljne Zagrepčanima da svoju pomalo skromnu izvedbu pretoče u ipak zvučnih 3:0. Hajduk - Istra 1:1. Zagrepčani na osam bodova prednosti ispred Splićana.
Hajduk - Istra 1:1. Od vodstva Istre domaći igrači igrali su pod pritiskom nezadovoljne publike, koji su opet prevareni najavama o jakom proljetnom Hajduku
Nedjelja, 19. veljače 2012. 19:35
HNL

Dinamo priželjkuje da se i njemu dogodi - Volpi!

Mirko Barišić i Zoran Mamić s odobravanjem gledaju na ulazak talijanskog magnata u NK Rijeku. Ne bi imali ništa protiv da se i njima "dogodi jedan takav", koji bi bio spreman kupiti Dinamo...
Utakmice 18. kola MAXtv Prve lige odgođene su zbog ekstremno niskih temperatura i snijega. Ukoliko vrijeme dopusti nastavak natjecanja očekuje se 24. veljače.
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.