Stjepan Tomas zna u čemu je problem, ali momčad ne reagira

Nedjelja, 01. listopada 2023. 11:49 Napisao/la  SC
Stjepan Tomas zna u čemu je problem, ali momčad ne reagira

Osijek je porazom u Koprivnici dodatno kompromitirao situaciju, osječka momčad u izrazito negativnoj atmosferi prolazi kroz krizu rezultata:

- Sigurno da nam je ovo jedna od lošijih utakmica ove sezone. Loš start, mentalni blok momčadi, sve je krenulo nizbrdo poslije utakmice s Dinamom. U padu smo rezultatski, a danas se pokazalo i igrom. Moramo se svi zapitati i razbuditi se jer ako ovako nastavimo, neće biti dobro. Znam gdje je problem, rekao sam to i prije utakmice, ali vidim da momčad danas nije reagirala i sigurno je da moram pronaći način kako razbuditi momčad i vratiti je na one stare staze, na onaj nivo na kojem smo bili do utakmice s Dinamom. Sigurno je da ova momčad ima kvalitetu i mora pokazivati bolja izdanja. Igrali smo bez agresivnosti, bez duela i bez prevelike želje. S kim god da igrate bez toga, ne možete lagano pobijediti. Danas se to pokazalo, pokušali smo mijenjati u drugom dijelu, imali smo neke polušanse, ali Slaven Belupo je zasluženo uzeo tri boda i na tome mu čestitam, kaže trener Stjepan Tomas.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.