Stjepan Tomas: Cilj je Europa, želimo ostvariti ulazak u grupnu fazu!

Utorak, 25. travnja 2023. 12:56 Napisao/la  SC
Stjepan Tomas: Cilj je Europa, želimo ostvariti ulazak u grupnu fazu!

Stjepan Tomas prvi put se oglasio kao novi trener Osijeka:

- Hvala svima na povjerenju. Pun sam entuzijazma i znam u kakav sam klub došao, imam formulu da Osijek dovedemo na mjesto koje mu pripada. Znam da smo u negativnom nizu, ali sada je najvažnije vratiti samopouzdanje igračima. Ovo je kvalitetna momčad s kvalitetnim pojedincima, nadam se da imam formulu za to i da ćemo već u mojoj prvoj utakmici krenuti s pobjedom. Gledao sam Osijek u zadnje vrijeme i mogu reći da se igra podigla. Ja volim igrati napadački nogomet, ali sada nije vrijeme za takve stvari. Treba biti pragmatičan i u ovih šest utakmica uzeti što možemo i pokušati ostvariti plasman u Europu. Cilj je Europa, želimo ostvariti ulazak u grupnu fazu jer su to svi zaslužili, pogotovo na novom stadionu. Imam to iskustvo, sa Sheriffom sam igrao Europsku ligu, kazao je Tomas.

- Ovakve stvari se događaju, nitko nije sretan zbog toga, na nama je da skupimo snage. Molim i apeliram na navijače da nam daju podršku, znam da su izgubili strpljenje nakon 11 utakmica bez pobjede, ali svaka nam je sljedeća utakmica kvalifikacijska. Zato smo i doveli trenera koji je igrao u okolnostima velikog pritiska, rekao je sportski direktor Ivica Kulešević.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.