Split u petak igra protiv Dinama, koliko je poraz od Rijeke ostavio traga!?

Četvrtak, 14. kolovoza 2014. 19:13 Napisao/la  Ivan Jelić

Niti jedna momčad, pa tako i Split, ne može se vaditi u dvoboju sa Dinamom, kaže Matić

Rijeka je minule nedjelja zaustavila uspješan rezultatski niz Splita! Do poraza (0:3) od Rijeke, Splićani deset uzastopnih utakmica nisu travnjak napuštali pognutih grada. Crveni na blagdan Velike Gospe gostuju u Maksimiru gdje ih čeka dvoboj s Dinamom:

- Sami smo prošle sezone tražili ritam igranja u domaćem prvenstvu i Europskoj ligi. Umor je očigledan kod većine igrača, no trebaju pronaći dodatnu energiju kako bi odigrali što kvalitetnije utakmice koja nas očekuju narednih dana, kako u HNL-u tako i u Europi protiv Torina, kaže trener Splita Ivan Matić.

U petak navečer čeka vas gostovanje kod Dinama?

- Niti jedna momčad, pa tako i Split, ne može se vaditi u dvoboju sa Dinamom što ne znači da smo već unaprijed otpisali bod(ove). Trebamo biti maksimalno koncentrirani u obrani da nam se ne bi ponovile greške koje smo napravili u srazu sa Riječanima i koje su nas u konačnici koštale poraza. Dinamova najveća slabost, ako se uopće tako može nazvati, je neuigranost. Trener Zoran Mamić ima dosta novih igrača i trebat će mu vremena da to sve posloži. Nećemo se braniti, koliko nam domaćini budu omogućili pokušat ćemo sa što većim brojem igrača napasti.

Tko je najopasniji u redovima modrih?

- Prije svih to je tandem Čop - Soudani.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.