Kup: Šibenik eliminirao Dinamo, Duje Čop u 93. minuti presudio matičnom klubu

Srijeda, 05. travnja 2023. 19:35 Napisao/la  SC

Nakon ovakvog debakla trenera Antu Čačića na klupi može zadržati samo ugovor prema kojemu mora dobiti visoku otpremninu

Kup: Šibenik eliminirao Dinamo, Duje Čop u 93. minuti presudio matičnom klubu

U 93. minuti Kvržić je prošao Baturinu na desnom boku, bivši igrač Rijeke precizno je ubacio, igrač Dinama na posudbi, Duje Čop,  u ravni prve vratnice glavom je loptu atraktivno poslao u mrežu uz bližu vratnbicu - 2:1.

Šibenik je preokretom u drugom dijelu utakmice ostvario plasman u finale nakon što je eliminirao aktualnog prvaka, koji je nastavio seriju loših rezultata od kojih su lošije samo igre momčadi Ante Čačića.

Nakon ovakvog debakla trenera Dinama na klupi može zadržati samo ugovor prema kojemu mora dobiti visoku otpremninu!

Dinamo je poveo u prvoj minuti što je navijestilo dosadnu utakmicu, očekivalo se da će rasterećeni Dinamo rutinski odraditi pobjedu na Šubićevcu.

Imao je Dinamo prevlast u posjedu lopte, posebice u prvom dijelu, stvorila je zagrebačka momčad nekoliko izglednih prilika, najbolju nije iskoristio Drmić u 56. minuti, Kvržić je u zadnjem trenutku skrenuo loptu ispred napadača Dinama.

U 72. minuti Pozo je izjednačio, bivši igrač Rijeke ušetao se s loptom u mrežu nakon što je Radonjić prošao lijevim stranom kaznenog prostora.

Utakmicu su preokrenuli igrači sa šibenske klupe, dok je Ante Čačić promijenio samo jednog igrača.

Valjda je bio zadovoljan igrom!

Inače, Šibenik nije zatražio licencu za igranje u Europi iduće sezone!

ŠIBENIK: Đaković, Mesa, Perić, Matić, Kvržić, Đira, Soldo (66 Pozo), Čanađija (66 Hiroš), Dolček (66 Radonjić), Špeljak (66 Čop), Arai

DINAMO: Livaković, Ristovski, Theophile, Perić, Perković, Bulat, Mišić, Ljubičić, Menalo, Drmić (63 Špikić), Baturina

Utakmica polufinala kupa: Šibenik - Dinamo 2:1 (Pozo 72, Čop 90+3/Drmić 1)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.