SERGEJ JAKIROVIĆ

Čuo sam se s nekima iz Rijeke

Ponedjeljak, 28. kolovoza 2023. 09:14 Napisao/la  SC

Svi oni su mi zaželjeli puno sreće u Dinamu

Sergej Jakirović i Radomir  Đalović
Sergej Jakirović i Radomir Đalović

Sergej Jakirović nakon utakmice odrađivao je obvezu pred televizijskim kamerama blizu skupine navijača Rijeke koji su vrijeđali bivšega trenera Rijeke.

Na presici nakon utakmice još je jednom opisao kako je postao trener Dinama:

- Čuo sam se s nekima iz Rijeke. Neću otkrivati s kojima. Svi oni su mi zaželjeli puno sreće u Dinamu. Naravno da se taj dan nisam uspio pozdraviti sa svima. Sve se dogodilo jako brzo. Ujutro sam u Rijeci najavio utakmicu s Lilleom, odradio trening s momčadi. Pripremao sam se za europsku utakmicu koja nas očekuje i kupovao karte za Lille. Taj sam dan bio do 18 sati na Rujevici, u 20 sati došao sam u Zagreb. Sada sam se, nakon utakmice, pozdravio s igračima Rijeke. Sa sportskim direktorom Darkom Raićem-Sudarom čuo sam se još prije, kao i s njegovim pomoćnikom Antoninijem Čulinom. Naravno da se čujem sa svima, ali moraju ljudi shvatiti i mene. Takav je nogomet, takav je život. Ja razumijem sve, ali neka razumiju i mene, kazao je Jakirović koji se pred kamerama izgrlio s Radomirom Đalovićem.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.