Saša Bjelanović: Trenere sam ja predlagao, selekciju igrača sam ja vodio

Srijeda, 04. listopada 2023. 09:04 Napisao/la  SC
Saša Bjelanović
Saša Bjelanović

Istra 1961 mijenja trenere i igrače i igra sve slabije, dolaskom Davida Catale nakon Mislava Karlogana ništa se nije promijenilo na bolje, naprotiv:

- Ja sam prvi odgovoran za ono što se događa s momčadi i rezultatima. Bio sam i lani odgovoran kad sam došao i osvojilo se peto mjesto, tako sam i sada kada smo u ovako slabom stanju. Trenere sam ja predlagao i Uprava je to prihvaćala. Selekciju igrača sam ja vodio i klub je, odnosno vlasnici kluba su dali važan doprinos da se ostvari njihov dolazak u Pulu. Vlasnici kluba ulažu i u kamp, pokazuju da žele iskorake i to je proces koji je prošlosezonskim dobrim igrama i rezultatima uhvatio pravi zamah. Nažalost, ovo je sada veliki korak natrag i vlasnici imaju potpuno pravo da preispituju što je svatko od nas koji sudjeluje u tom procesu napravio krivo i dobro. Preuzimam svoj dio odgovornosti i vidjet ćemo u bližem razdoblju što i kako dalje, kazao je sportski direktor Saša Bjelanović za Sportske novosti.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.