PREMIJERA U HNL-u

Sanja Rođak-Karšić postaje prva pomoćna sutkinja

Četvrtak, 29. listopada 2015. 17:59 Napisao/la  SC

 Mogu ponosno reći da želje mogu postati stvarnost, kaže Rođak-Karšić

Sanja Rođak-Karšić u subotu postaje pomoćna sutkinja u HNL-u, Rođak-Karšić sudi uz glavnog suca Brunu Marića.

Položeni ispit saveznog suca ima od 2005., sutkinja s FIFA oznakom postala je 2009. godine. Iako je željela postati glavna sutkinja, prihvatila je kada su je postavili na listu pomoćnika.

- Moram priznati da nisam bila pretjerano sretna jer je moj san bio postati glavna sutkinja, no ipak postojala je zainteresiranost te sam to prihvatila. Da me netko pitao prije desetak godina, s osmijehom bih rekla da mi je to želja, ali sada mogu ponosno reći da želje mogu postati stvarnost, kaže Rođak-Karšić.

Sanja Rođak-Karšić sudila je Drugu HNL, prije dvije sezone bila je pomoćnica na utakmici Pomorca u Kostreni. Ostaje upamćen simpatični povik iz gledališta tadašnjem igraču Pomorca Dejanu Poliću:

- Poljubi suca!

Polić je morao ranije izaći zbog crvenog kartona.

 

 

 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.