Sada je najlakše smijeniti trenera Mislava Karoglana

Nedjelja, 17. ožujka 2024. 12:22 Napisao/la  Toni Bilić
Mislav Karoglan
Mislav Karoglan Foto: HNK Hajduk

Prije sraza s Lokomotivom trener Mislav Karoglan upozoravao je da je to možda bila najvažnija utakmica cijelog prvenstva.

Bio je u pravu na njegovu žalost.

Lokosi su slavili na poljudskoj ljepotici rezultatom 2:1, odigrali su bijeli još jednu slabu utakmicu iako su od 24. minute igrali s igračem manje nakon što je drugi žuti karton dobio Mikanović.

Nakon novog poraza kod kuće, na otvaranju drugog dijela bolja je bila Rijeka (2:1), samo se jedno pitanje poput munje rašilo se među hajdukovim pukom: tko će biti novi trener?

Karoglan je već jednom nogom izvan Poljuda, nažalost tako to rade u Hajduku.

Daleko od toga da aktulani trener nema udjela u slabim prezentacijama bijelih samo što je on najmanji krivac.

Najlakše je smjeniti Karoglana, glavni krivci su predsjednik kluba Lukša Jakobušić te posebice sportski direktor Nikoličius, koji je jednom prilikom kazao otprilike ovako:

- Ovo su moji igrači, ovo je moja momčad!

Točno!

Koje je igrače doveo?

Neke koje je trebalo guglati poput Benrahua, Dialla, što reći za dovođenje Trajkovskog?

Brekalo i Kleinheisler nisu donijeli dodatnu vrijednost, cijeli igrački kadar puno je bolje plaćen od onoga što prezentiraju na travnjaku.

Splićani su teoretski još u igri za osvajanje titule prvaka, ali su porazom od Lokomotive sebe doveli u situaciju da trebaju do kraja u devet utakmice sve protivnike pobjediti.

S obzirom kako igraju, takva je mogućnost u sferi fantastike.

Odmah nakon poraza od Lokomotive pojavilo možebitni kandidat za novog trenera, a to je Krešimir Režić koji je radio u Akademiji Hajduka, bio je trener Croatije Zmijavci, Damaca, Al-Taia.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.