MAXTV PRVA LIGA

Roy Ferenčina više nije trener Slaven Belupa

Nedjelja, 10. ožujka 2013. 14:27 Napisao/la  SC

Poraz protiv Cibalije bila je očito kap koja je prelila čašu i nakon tri uzastopna poraza uprava koprivničkog kluba odlučila se zahvaliti Ferenčini

Roy Ferenčina više nije trener Slaven Belupa. Poraz protiv Cibalije bila je očito kap koja je prelila čašu i nakon tri uzastopna poraza u proljetnom dijelu uprava koprivničkog kluba odlučila se zahvaliti Ferenčini koji je u 2012. godini dobio nagradu za najboljeg trenera.

Ferenčina će Koprivnicu napustiti sporazumno, a Zvonimir Šimunović, direktor kluba za službenu stranicu ponudio je viđenje situacije.

- Odlučili smo se na ovaj potez jer nismo zadovoljni igrom i rezultatima u prva četiri proljetna kola u kojima smo iz nastupa s Hajdukom Interom i Cibaliom kod kuće, te Dinamom u gostima osvojili samo bod. S Ferenčinom smo se rastali sporazumno, a prvi trener momčadi do daljnjega će bit dosadašnji sportski direktor Roman Sović, koji je zajedno sa svojim pomoćnikom Pavom Crnacem i trenerom vratara Brankom Balijem već danas prije podne vodio trening", kazao je Zvomimir Šimunović.

Standings provided by Sofascore