Roy Ferenčina: Vjerujem da će Ivan Lepinjica i Adrian Liber imati dodatni motiv

Petak, 22. rujna 2023. 14:43 Napisao/la  SC

Ferenčina debitirao na klupi u utakmici protiv Dinama u Maksimiru, momčad Slavena Belupa ostavila dobar dojam

Roy Ferenčina
Roy Ferenčina

Roy Ferenčina najavio je utakmicu protiv Rijeke u nedjelju (17), novi trener vodi prvu utakmicu u Koprivnici!

Ferenčina je debitirao na klupi u utakmici protiv Dinama u Maksimiru, momčad Slavena Belupa ostavila je dobar dojam.

Protiv Dinama prvu utakmicu za Slaven Belupo odigrali su Ivan Lepinjica i Adrian Liber, bivši igrači Rijeke u nedjelju prvi put igraju pred navijačima Slavena Belupa:

- Vjerujem da će oni imati dodatni motiv te da će odigrati odličnu utakmicu. Do susreta imamo još dva treninga pa se još ne zna tko će biti devetka, no očekujem da ćemo i napadački proraditi te pružiti igru kakvu smo imali u utakmici protiv mlade reprezentacije Hrvatske i u dijelovima utakmice protiv Dinama. Nadam se da ćemo imati dobru podršku s tribine, sigurno je da će tu biti Podravske štuke te da će nam to dati dodatni vjetar u leđa. Očekujem pobjedu bez obzira što Rijeka ima kvalitetnu momčad s brojnim mladim reprezentativcima i Markom Pjacom, rekao je između ostalog Ferenčina.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.