RIJEKA - ISTRA 1961 Andrej Panadić: Mislim da Rijeka lako može zamijeniti pojedince koji im nedostaju

Petak, 13. svibnja 2016. 21:03 Napisao/la  SC

Stadion će vjerojatno biti pun i njihovi igrači će sigurno htjeti pokazati kvalitetu koju imaju. Mi se s druge strane moramo oduprijeti tome, kaže Panadić


Nogometašima Istre nakon subotnje utakmice protiv rijeke na Rujevici počinju dvotjedne pripreme za kvalifikacije u borbi za ostanak u ligi. Trener Andrej Pandić o utakmici protiv Rijeke ne razmišlja kao o sudbonosnoj:

– Neke igrače smo protiv Splita oslobodili žutih kartona, ali su neki i dalje u opasnosti. Kako bilo, počet ćemo s Brkićem na golu. U zadnjoj liniji će igrati Mišić, Hadžić, Gojković i Heister ili Pamić. Bude li igrao Manuel, Heister će biti ispred njega. Ako Pamić ne bude igrao, onda će Heister na lijevog beka, a ispred njega Repić. U sredini će biti Zlomislić, Vuković i Đurić, desno Trojak, a naprijed Da Silva ili Repić. Za njih će to biti jedna opuštenija, a shodno tome i poletnija utakmica na koju mi moramo odgovoriti na isti način. Vidim da spremaju feštu, a i sama utakmica će biti humanitarnog karaktera. Stadion će vjerojatno biti pun i njihovi igrači će sigurno htjeti pokazati kvalitetu koju imaju. Mi se s druge strane moramo oduprijeti tome, kaže Panadić.

Rijeka je prorijeđena ozljedama i kartonima:

– Mislim da imaju dovoljno kvalitete i da mogu lako zamijeniti pojedince koji im nedostaju. U ovom slučaju ne mogu igrati Močinić i Bradarić, ali će sigurno lako naći zamjene. Bilo bi fenomenalno da u subotu uspijemo izvući pozitivan rezultat. Dečkima je sada prilika da u zadnje tri utakmice odbace sve probleme koje su imali, da si skinu pritisak niza bez pobjede s leđa i da te utakmice odrade s pravim žarom, zaključio je Panadić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.