Nenad Pralija postavljen za koordinatora Omladinske škole Hajduka

Četvrtak, 29. studenog 2012. 15:53 Napisao/la  I. Jelić

Pralija će samo formalno biti koordinator Omladinske škole, u stvarnosti će biti "desna" ruka Krešića, zadužen za igrački kadar prve momčadi Bijelih

Nenad Pralija preuzima funkciju koordinatora Omladinske škole Hajduka, to je dogovorio sa predsjednikom kluba Marinom Brbićem i sportskim direktorom Sergijem Krešićem.

Pralija će na funkciju stupiti 1. prosinca. Inače, nekadašnji reprezentativac se već ranije spominjao kao mogući sportski direktor Bijelih, no kako nema uvjete (školsku spremu) nije mogao biti imenovan na tu funkciju, pa su čelnici kluba Krešića imenovali za sportskog direktora.

Pralija će samo formalno biti koordinator Omladinske škole, u stvarnosti će biti "desna" ruka Krešića, zadužen za igrački kadar prve momčadi Bijelih.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.