Prekid u Koprivnici, pročitajte zašto je pomoćnom sucu ukazana liječnička pomoć

Subota, 12. studenog 2022. 21:12 Napisao/la  SC

Ovlašteni predstavnici policije su izjavili da nisu u mogućnosti isprazniti dio tribine od kuda su dolazili navedeni incidenti, piše u izvještaju

Prekid u Koprivnici, pročitajte zašto je pomoćnom sucu ukazana liječnička pomoć

Utakmica između Slavena Belupa i Hajduka prekinuta je u prvom poluvremenu zbog događanja navijača, evo izvještaja delegata:

Gostujuća navijačka skupina Torcida (1200 pripadnika) smještena na južnom dijelu zapadne tribine u prostoru cijeloga "C" sektora, u 36. min. prilikom prekida igre uvjetiovane sudačkom odlukom počinju bacati više otkinutih sjedalica, polupraznih plastičnih čaša te sitnih predmeta na prostor terena za igru kojom prilikom je pogođen u glavu pomoćni sudac Anto Marić, i to prvi puta s upaljačem, te odmah nakon toga sa otkinutom plastičnom sjedalicom, (u trenutku kada je pogođen sudac se je nalazio ispred službenih klupa domaćeg kluba) nakon čega je prekinuta igra u trajanju od 10 minuta. Tom prilikom je istome pružena liječnička pomoć. Unutar navedenog vremena održan je Liga sastanak na kojem je pomoćni siudac Anto Marić izjavio da može nastaviti utakmicu, Istom prilikom ovlašteni predstavnici policije su izjavili da nisu u mogućnosti isprazniti dio tribine od kuda su dolazili navedeni incidenti. Također u 86. min. ista navijačka skupina uzvikuje "Cigane, cigane" kod sudačke odluke, dok u 90 + 3 min. pali jednu baklju koja je dogorjela na istoj tribini. Nakon završetka utakmice i prilikom izlaska s terena suce su naulazu u tunel navijači smješteni na središnjem dijelu zapadne tribine gađali plastičmnim čašama s pićem i raznim povicima vrijeđali, stoji u izvještaju delegata utakmice Željka Ukića.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.