POJAČANJE RIJEKE Mehmed Alispahić: Na Kantridi želim vratiti reprezentativni status!

Petak, 21. prosinca 2012. 13:31 Napisao/la  Luka Variola

Vrlo brzo smo se dogovorili. Sretan sam i nadam se ću opravdati povjerenje. Prepoznao sam se u ovom projektu, objasnio je  Alispahić koji je s Rijekom potpisao ugovor na četiri i pol godine


Mehmed Alispahić, veznjak Dinama,  prvo je pojačanje Rijeke za drugi dio sezone. Alispahić je s Rijekom potpisao ugovor na četiri i pol godine, a u redove Rijeke stiže bez odštete. Na Kantridi se u petak u 14 sati ukazao  u društvu sportskog direktora Srećka Juričića i dopredsjednika Dejana Šćulca. 

- Drago mi je da sam stigao u Rijeku. U Dinamu sam bio nezadovoljan svojim statusom, tako da smo stigli na temu da raskinemo ugovor. Nisam želio da sjedim na klupi. Tražio sam novu sredinu u kojoj ću igrati i ponovo se dokazati. U Dinamu sam izgubi status reprezentativca, a u Rijeci želim ponovo vratiti taj status, objasnila je u uvodu najnovija akvizicija riječkoga prvoligaša.

Alispahić (25) je pozornost šire sportske javnosti skrenuo nastupima u redovima šibenskog prvoligaša. Na Šubićevcu je u 84 prvenstvena nastupa postigao čak 22 gola, iskazavši impresivan napadački potencijal za veznoga igrača. U jutarnjim je satima sporazumno raskinuo ugovr s Modrima, da bi u poslijepodnevnim satima i službeno postao igrač Rijeke.

- Vrlo brzo smo se dogovorili. Sretan sam i nadam se ću opravdati povjerenje. Prepoznao sam se u ovom projektu. Rijeka je ove godine napravila značajan iskorak, osjetno se pojačala i pokazuje ambicije za sami vrh hrvatskog nogometa i plasman u Europu, dodao je Alispahić, koji je karijeru započeo u omladinskom pogonu Iskre iz Bugojna iz koje je 2008. godine stigao na Šubićevac. Nakon Šibenika Alispahić je u Dinamo stigao iz Šibenika, a ove sezone je odigrao 17 utakmica. Alispahićeva tržišna vrijednost prema Transfermarktu iznosi 1.300.000 eura. Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine upisao je četiri nastupa.

- Svakako nam je drago da je igrač njegovog profila pojačao Rijeku. Zadovljni smo iz razloga jer je prepoznao naš projekt i vidi se u našoj sredini. Sretni smo jer smatra da će na Kantridi ostvariti potpunu afirmaciju koju on posjeduje kao igrač. Mislim da će njegov dolazak još malo popraviti predbožićno raspoloženje i da napravimo još jedan korak naprijed prema Rijeci kakvu svi želimo, objasnio je Šćulac.

Fotogalerija: Luka Variola

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.