Patinho zaradio rupturu mišića, Brazilac propušta ostatak pripremnih utakmica

Četvrtak, 24. siječnja 2013. 14:23 Napisao/la  I. J.

Trojica mladih igrača, Marko Bencun koji je ove jeseni odigrao nekoliko utakmica u prvoj momčadi, Ivo Caput i Ivan Tomičić po povratku sa pripremama u Antalyji proljetni dio odradit će na posudbi u nekom od obližnjih klubova

Brazilac Patinho nakon samo nekoliko dana osjetio je svu težinu načina rada i treninga Miše Krstičevića. Požalio se na bol u desnoj potkoljenici, nakon liječničkog pregleda dijagnosticirana mu je parcijalna ruptura mišića. Tako će do kraja priprema u Turskoj raditi po posebnom programu, neće igrati prijateljske utakmice koje će Hajduk još odigrati do povratka u Split.

Trojica mladih igrača, Marko Bencun koji je ove jeseni odigrao nekoliko utakmica u prvoj momčadi, Ivo Caput i Ivan Tomičić po povratku sa pripremama u Antalyji proljetni dio odradit će na posudbi u nekom od obližnjih klubova. Trener Mišo Krstičević ih ne vidi među igračima koji će kandidirati za momčad u nastavku sezone.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.