Trener Hajduka Mišo Krstičević poveo 34 igrača u Međugorje, otpali Tonči Kukoč i Jure Obšivač

Srijeda, 09. siječnja 2013. 09:49 Napisao/la  I. J.

Od igrača koji su bili na prvoj prozivci mjesto u autobusu nisu pronašli juniori Čukelj, Džoni, Elez, Hajder, Pašalić i Tomašević

U utorak navečer hajdukovci su se preselili u Međugorje gdje će im biti baza do 16. siječnja, trenirat će na terenu i u sportskoj dvorani u Čitluku. Trener Mišo Krstičević poveo je 34 igrača, među njima nisu Tonči Kukoč koji želi karijeru nastaviti u nekom drugom klubu, te pomalo neočekivano Jure Obšivač koji je u prvom dijelu često bio na klupi za pričuve, no nije dobio dovoljnu minutažu stoga je i on odlučio potražiti novu sredinu.

Od igrača koji su bili na prvoj prozivci mjesto u autobusu nisu pronašli juniori Čukelj, Džoni, Elez, Hajder, Pašalić i Tomašević.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.