MAXTV PRVA LIGA

Osijeku vrijedan bod u Maksimiru

Nedjelja, 10. ožujka 2013. 20:19 Napisao/la  SC

Dinamo - Osijek 0:0.  Dinamo je posljednju domaću prvenstvenu utakmicu izgubio 31. srpnja 2010. od Rijeke

MAXTV PRVA LIGA - 23. kolo

DINAMO - OSIJEK 0:0

Stadion Maksimir. Gledatelja: 3.000

Sudac: Lukša Klaić (Konavle)

Žuti kartoni: Leko, Sammir (Dinamo), Blatnjak (Osijek)

DINAMO: Kelava, Vrsaljko, Jedvaj, Šimunić, Ibanez, Leko, Halilović (68 Brozović), Sammir, Ademi, Beqiraj (57 Pivarić), Krstanović (78 Tomečak)

OSIJEK: Mikulić, Ibriks, Leko, Smoje, Lešković, Pušić, Kurtović, Kvržić, Pongračić (90 Zulim), Perošević, Blatnjak (90 Krstanović)


Nogometaši Dinama odigrali su neodlučeno bez golova s Osijekom u posljednjoj utakmici 23. kola MAXtv Prve lige. Modrima je to bio rekordni 40. uzastopni susret bez poraza u prvenstvenim utakmicama na Maksimiru.  Niz su nastavili i gosti koji su treći puta zaredom ostali neporaženi u srazu s hrvatskim prvakom. Zagrepčani su pred svojim navijačima posljednji puta izgubili 31. srpnja 2010. godine kada je sva tri boda odnijela Rijeka.

Modri su tijekom utakmice imali inicijativu, ali put do mreže Mikulića nisu pronašli. U prvih pola sata najbolje su prilike imali Krstanović i Beqiraj, ali su njihovi pokušaji bili neprecizni.

Domaćin je do vodstva mogao i u devetoj minuti utakmice, ali je Halilovićev pokušaj Mikulić još jednom odbio u korner. Modri su najveću priliku imali pet minuta prije kraja kada je nakon Sammirovog kornera Jedvaj zamalo svladao Mikulića, ali je osječki vratar uz pomoć vratnice sačuvao svoju mrežu netaknutom i Osječanima donio veliki bod.

Fotogalerija: Davor Puklavec/PIXSELL

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.