Obi Ajayi u kampanji protiv rasizma i nasilja na hrvatskim stadionima

Nedjelja, 16. studenog 2014. 19:10 Napisao/la  HNK Rijeka

Nogometaš Rijeke uz Jeana Kouassija iz Hajduka te Edsona da Silve iz Slaven Belupa prisustvovao snimanju video spota radnog naslova "Kopačke, štucne i kostobrani"

Goodness Ohiremen Ajayi priključio se kampanji borbe protiv rasizma i nasilja u nogometu, nogometaš Rijeke u nedjelju je u Zagrebu uz Jeana Kouassija iz Hajduka te Edsona da Silve iz Slaven Belupa prisustvovao snimanju video spota radnog naslova "Kopačke, štucne i kostobrani" u produkciji udruge Fade In i Centra za mirovne studije.

- Bilo je zanimljivo iskustvo biti dio ovog projekta iako, na sreću, moram naglasiti da ja u Rijeci ili na bilo kojem drugom stadionu u Hrvatskoj nisam imao negativnih iskustava. Od prvog dana u klubu i gradu Rijeci sam odlično primljen. U svakom slučaju, vrijeđanju po bilo kojoj osnovi nije mjesto na nogometnim stadionima i nadam se da će ovo što smo danas radili doprinijeti podizanju svijesti o korektnom navijanju podržavajući svoju momčad, a ne vrijeđajući suparničku, rekao je Ajayi nakon snimanja.

Video s porukom protiv rasizma i nasilja na hrvatskim stadionima trebao bi se početi emitirati idućeg mjeseca u programu državne televizije.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.