ZASAD NEMA ŠTRAJKA

Momčad Istre 1961 četiri mjeseca bez plaće

Subota, 21. ožujka 2015. 12:01 Napisao/la  SC

Novaca nema mjesecima i igrači su htjeli čuti kad mu se mogu nadati, kaže Pamić


U jeku borbe za ostanak i priča oko promjena vlasništva, nogometaši Istre 1961 polako gube strpljenje. Igrači četiri mjeseca nisu dobili plaću, financijske probleme nemaju jedino igrači koji su došli na posudbu iz Dinama. Situacija nije ugodna, krenula je priča o najavi štrajka.

- Jednostavno, igrači su tužni i žalosni, a pomalo već i nervozni, jer novaca nema mjesecima i htjeli su čuti kad mu se mogu nadati. Kako u tom trenutku nikoga nije bilo u klubu jer je direktor u Zagrebu, a predsjednik tko zna gdje, razgovarali su sa mnom, ja sam im uputio par toplih riječi i potom su s guštom otišli na trening. Dakle, bio je to samo razgovor, ništa drugo jer moji igrači nikad nisu bili za nikakav štrajk i najbolje je da odmah otklonimo sve dvojbe, kaže trener Igor Pamić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.