REBIĆ NA METI VELIKANA

Milan zadovoljan, Bayern nudi 6 milijuna eura

Nedjelja, 05. svibnja 2013. 18:32 Napisao/la  I. J.

Predstavnici Milana su po završetku susreta iskazali zadovoljstvo s onim što je Rebić pokazao

Ante Rebić, napadač Splita, igra u odličnoj formi. U ovom trenutku spada među najbolje igrače hrvatske lige i  mnogi europski klubovi željeli bi ga dovesti su svoje redove. Gradskom derbiju s Hajdukom iz svečane lože u Parku mladeži nazočili su predstavnici mnogih bogatih europskih klubova. Između ostalih predstavnici Milana, koji su po završetku susreta iskazali zadovoljstvo s onim što je Rebić pokazao, ali ih je, kako smo saznali, ugodno iznenadio svojom igrom i dvostruki strijelac za "crvene", te  najbolji igrač utakmice Ante Erceg.

Još ranije za Rebića su zanimanje iskazali, Bayer iz Leverkusena, Parma, Bešiktaš, neki ruski prvoligaši, te PSG koji je navodno spreman platiti 5,5 milijuna eura obeštećenja. Procurila je i neslužbena informacija da bi na razgovor trebali stići i predstavnici Bayerna koji su navodno spremni za Rebića izdvojiti šest milijuna eura.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.