MAXtv Prva liga: Zagreb do boda u Stanovima pogotkom iz kaznenog udarca u sudačkoj nadoknadi

Petak, 08. kolovoza 2014. 22:33 Napisao/la  SC

Utakmica 4. kola MAXtv Prve lige: Zadar - Zagreb 2:2

Pogotkom Josipa Jurendića iz kaznenog udarca u 94. minuti nogometaši Zagreba uspjeli su osvojiti bod u Stanovima. Zadar i Zagreb odigrali su 2:2, gosti su oba pogotka postignuli iz kaznenih udaraca koje je dosudio Ivan Bebek. Nakon drugoga kaznenog udarca Zadrani su izgubili živce, zaprijetili su fizičkim obračunima, ali se sve smirilo.

Prvi pogodak za Zagreb također je postigao Jurendić iz kaznenog udarca nakon što je Muić igrao rukom. U 45. minuti Weitzer je atraktivnim pogotkom poravnao da bi u 55. minuti  Ivančić doveo Zadrane u vodstvo nakon Terkešova ubacivanja.

ZADAR: Matković, Bilaver, Šimurina, Sarić, Hrgović, Muić, Ješe, Jerbić, Weitzer (86 Tešija), Terkeš (80 Šimunac), Ivančić (72 Surać)

ZAGREB: Livaković, Kolinger, Dučkić, Musa, Štiglec (65 Bevab), Krovinović, Stepčić, Ljubičić (56 ćubel), Jurendić, Boban, Konopek

Utakmica 4. kola MAXtv Prve lige: Zadar - Zagreb 2:2 (Weitzer 45, Ivančić 55/Jurendić 11-11m, 90+4-11m)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.