MAXtv Prva liga: Slaven Belupo bolji od Zagreba, susret prekidan zbog nestanka struje

Nedjelja, 23. kolovoza 2015. 21:26 Napisao/la  SC

Susret 7. kola: Slaven Belupo - Zagreb 2:1

MAXtv Prva liga - 7. kolo

SLAVEN BELUPO - ZAGREB 2:1

Gradski stadion u Koprivnici. Gledatelja 1.000

Sudac: Marin VIdulin (Kanfanar)

Strijelci: 1:0 Gregurina (18) 2:0 Ejupi (41-11m) 2:1 Medić (90+14)

Žuti kartoni: Gregurina (Slaven Belupo), Tešija (Zagreb)

SLAVEN BELUPO: Rozman, Međimorec, Mikulić, Crepulja, Savić (80 Marciuš), Ejupi (90 Mihaljević), Brlek, Delić (90 Jambor), Purić, Gregurina, Štiglec

ZAGREB: Livaković, Kovačić, Tešija, Konopek, Ljubičić, Šulc (46 Gudelj), Koligner, Stepčić, Jurjević (46 Bevab), Medić, Boban

Slaven Belupo je ostvario drugu pobjedu ove sezone. Plavi iz Koprivnice slavili su 2:1 protiv Zagreba koji tako niti u sedmom pokušaju ne zna za pobjedu.

Za momčad iz Koprivnice zabili su Mario Gregurina (18. minuta) i Muzafer Ejupi u 41. minuti iz jedanaesterca. Ovo je druga pobjeda za Slaven u zadnje tri utakmice, dok je za Zagreb to već treći poraz u posljednje četiri utakmice.

Susret je početkom drugog poluvremena na petnaest minuta bio prekinut zbog nestanka struje, što je uzrokovalo dugotrajnu sudačku nadoknadu u kojoj je Zagreb uspio doći do počasnog pogotka.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.