MAXtv Prva liga: Osijek pobijedio u Kranjčevićevoj, Nikola Mandić presudio Zagrebu

Subota, 11. srpnja 2015. 20:58 Napisao/la  SC

Utakmica 1. kola: Zagreb - Osijek 0:1 

Nogometaši Osijeka pobijedili su Zagreb u Kranjčevićevoj pogotkom Nikole Mandića. U 30. minuti Mandić je između trojice braniča Zagreba našao prostor za precizan udarac s 15 metara, pogodio je desni donji kut za konačnih 0:1.

Osijek je mogao uvjerljivje slaviti u utakmici protiv spore momčadi Zagreba, koja je djelovala pretromo da bi mogla parirati rastrčanim igračima Osijeka. Posebice u drugom dijelu, kada su se gosti opredijelili na brze kontre od koje su dvije završile matnim pozicijama.

U 70. minuti Čuljak je ostao sam na 5 metara od vratiju i uspio pogoditi Livakovića u nogu, lopta se odbila u polje. U 79. minuti Aganspahić je osvanuo sam na 11 metara i početnički pogrešno zahvatio loptu, koja je odjetjela preko vratiju.

ZAGREB: Livaković, Muić, Musa, Kolinger, Šulc (46 Strika), Stepčić, Matić, Ljubičić (46 Konopek), Krovinović, Medić, G. Boban

OSIJEK: Mikulić, Matas, Lukić, Maslać, Arsenić, Kurtović, Radotić, Šorša, Čuljak (75 Ugarković), Mandić (65 Aganspahić), Špoljarić (58 Lesjak)

Utakmica 1. kola: Zagreb - Osijek 0:1 (Mandić 30)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.