MAXtv PRVA LIGA

Lokomotiva slomila Zagreb u prvom dijelu

Nedjelja, 19. listopada 2014. 17:29 Napisao/la  SC

Utakmica 12. kola: Lokomotiva - Zagreb 3:0 

MAXtv Prva liga, 12. kolo

LOKOMOTIVA - ZAGREB 3:0

Stadion u Kranjčevićevoj. Gledatelja: 1.000. Sudac: Mario Zebec (Varaždin).

Strijelci: 1:0 Marić (11'), 2:0 Šovšić (18'-11m), 3:0 Marić (38').

Žuti kartoni: Prenga, Leko (Lokomotiva), Matić (Zagreb).

LOKOMOTIVA: Sluga, Musa, Mrčela, Ćalušić, Šovšić, Rukavina, Pavičić, Leko, Prenga (od 78' Bartolec), Marić (od 64' Kolar), Doležal (od 57' Mišić).

ZAGREB: Livaković, Jurendić, Krovinović, Ljubičić, Kolinger, Stepčić, Štiglec, Musa, Matić (od 63' Jurjević), Medić, Boban.

Nogometaši Lokomotive nadigrali su Zagreb u ulozi domaćina na njihovom stadionu. Tri pogotka u prvih 45 minuta bila su dovoljna da lokosi osiguraju tri boda. Prvi gol je stigao u 11. minuti kada je nakon kornera jednu prebačenu loptu, Marić iz neposredne blizine ugurao u gol - 1:0.

U 18. minuti Musa je ušao u kazneni prostora, Musa ga je potegnuo s leđa. Šovšić je bio siguran - 2:0. Konačni rezultat postavljen je u 38. minuti pogotkom koji je bio preslika prvog. Opet je Lokomotiva izvela korner, lopta je prebačena na drugu vratnicu, a Marić se samo naklonio i glavom gurnuo loptu u praznu mrežu.

 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.