MAXtv Prva liga: Lokomotiva pogotkom Andrijaševića odnijela bodove s Parka mladeži

Subota, 21. ožujka 2015. 18:57 Napisao/la  Ivan Jelić

Susret 26. kola: Split - Lokomotiva 0:1. Nakon jednog auta, lopta je doskakutala do Andrijaševića, a on je prekrasnim udarcem s 25 metara zatresao mrežu Zagorca koji je bio nemoćan

MAXtv Prva liga - 26. kolo

SPLIT - LOKOMOTIVA 0:1

Park Mladeži. Gledatelja 700

Sudac: Domagoj Vučkov (Rijeka)

Strijelac: 0:1 Andrijašević (49)

Žuti kartoni: Barbarić, Glavina (Split), Prenga, Perić, Andrijašević, Mrčela (Lokomotiva)

SPLIT: Zagorac, Ibriks, Galović, Barbarić (43 Vrgoč), Glavina, Vidović, Kvesić (76 Blagojević), Bagarić, Rog, Erceg (59 Belle), Cikalleshi

LOKOMOTIVA: Sluga, Bartolec, Mrčela, Prenga, Perić, Bručić, Leko, Andrijašević, Begonja, Doležal (od 66. Kolar), Rukavina (90 Gržan)

Nogometaši Lokomotive uspijeli su prekinuti pozitivan niz Splita od tri uzastopne pobjede i pobjedom na Parku mladeži doći do velika tri boda u borbi za treće mjesto na tablici.

Prvo poluvrijeme je proteklo bez osobitih prigoda, igra se vodila uglavnom na sredini terena, a odlučujući trenutak utakmice se dogodio na početku drugog dijela igre.

Nakon jednog auta, lopta je doskakutala do Andrijaševića, a on je prekrasnim udarcem s 25 metara zatresao mrežu Zagorca koji je bio nemoćan.

Do kraja utakmice Split je prijetio, međutim nisu uspijeli doći do izjednačujućeg pogotka. Najbliži je bio Belle u 78. minuti kada je pucao poluvolejem s 20-ak metara, a Sluga izvrsno obranio njegov udarac.

Standings provided by Sofascore