MAXtv PRVA LIGA

Stanko Poklepović debitirao porazom u Zagrebu

Subota, 21. veljače 2015. 17:00 Napisao/la  SC

Utakmica 22. kola: Lokomotiva - Hajduk 2:1

Stanko Poklepović poražen je u debiju na klupi Hajduka, u utakmici 22. kola Lokomotiva je u Kranjčevićevoj pobijedila rezultatom 2:1.

Pobjeda Lokomotive je zaslužena, stvorili su i propustili igrači Tomislava Ivkovića više prilika, posebice u drugom dijelu kada je Hajduk počeo iskazivati fizičku nemoć. U prvom dijelu Lokomotivi je pripao početak utakmice, ali se do odmora Hajduk uspio dignuti.

Vodeći pogodak psotigao je Andrijašević udarcem glavom kao na treningu, nakon ubačaja iz kuta bivši igrač Hajduka nije morao ni skočiti da bi glavom zatresao mrežu - 1:0. Izjednačio je Maglica također udarcem glavom na precizni Vlašićev ubačaj slijeva - 1:1.

Imale su obje momčadi nekoliko obećavajućih situacija, Hajdukove su izgledale uvjerljivije, ali se rezultat do odmora nije mijenjao.

U drugom dijelu Lokomotiva je prelomila utakmicu drugim pogotkom, Gržan je gurnuo loptu s gol-crte dok su gosti bezuspješno tražili prekid zbog igranja rukom.

Otada je Lokomotiva djelovala ubojitije sve dok Mrčela u 66. minuti nije morao u svlačionicu zbog crvenog kartona.

Hajduku igrač više i novi trener na klupi ništa nije značio.

LOKOMOTIVA: Sluga, Bartolec, Prenga, Mrčela, Bručić, Leko, Gržan, Šovšić (od 92. Rukavina), Andrijašević, Doležal (od 70. Perić), Kolar (od 72.Begonja)

HAJDUK: Kalinić, Vršajević, Maloča, Milović, Pejić, Maloku (od 65. Milevskyi), Vuković (od 50. Balić), Caktaš, Gotal, Vlašić, Maglica

Utakmica 22. kola: Lokomotiva - Hajduk 2:1 (Andrijašević 7, Gržan 53/Maglica 26)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.