MAXtv Prva liga: Lokomotiva iskoristila Rodićeve darove i pobijedila Slaven Belupo

Petak, 23. studenog 2012. 19:56 Napisao/la  SC

Utakmica 17. kola: Lokomotiva - Slaven Belupo 3:1

MAXtv Prva liga – 17. kolo

LOKOMOTIVA – SLAVEN BELUPO 3:1

Stadion u Maksimiru. Gledatelja: 300

Sudac: Marko Matoc (Zaprešić)

Žuti kratoni: Geng (S. Belupo)

Strijelci: 1:0 Antolić (25), 1:1 Šaban (27), 2:1 Barbarić (48), 3:1 Kramarić (68-11m)

LOKOMOTVA: Picak, Pavičić (46 Šitum), Barbarić, Mesarić, Bručić, Antolić, Chago (89 Lovrić), Trebotić, Boras, Zakarić (69 Martinac), Kramarić

SLAVEN BELUPO: Rodić, Grgić, Kokalović (34 Bušić), Bubnjić, Geng, Barić, Ćanađija, Delić (74 Kuprešak), Brlek (82 Purić), Glavica, Šaban

Nogometaši Lokomotive ostvarili su prvu pobjedu protiv Slavena Belupa od kada su postali prvoligaši i privremeno zaposjeli drugu poziciju na ljestvici. Pobjeda je ostvarena boljom igrom i kardinalnim pogreškama vratara gostiju Silvija Rodića.

U 25. minuti Antolić se odlučio na udarac s 23 metra, prizemno upućena lopta završila je u bližem kutu Rodićevih vratiju u trenutku kada se činilo da je lopta u rukama vratara – 1:0.

Dvije minute kasnije Šaban je iskoristio prazan hod u domaćoj obrani. Delić je uputio udarac s 13 metara, Picak je loptu kratko odbio na Šabanovu nogu koji je obavio lakši dio posla – 1:1.

U 48. minuti Barbarić se poput Antolića odvažio na udarac s nešto veće udaljenosti. Nejako udarena lopta neočekivano je preskočila zalegla Rodića i završila u mreži na svekoliko iznenađenje – 2:1.

Konačni rezultat postavio je Kramarić iz kaznenog udarca u 68. minuti. Sudac Matoc kazneni je udarac dosudio nakon prekršaja Delića na strijelcu Kramariću.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.