MAXtv Prva liga: Lokomotiva iskoristila Rodićeve darove i pobijedila Slaven Belupo

Petak, 23. studenog 2012. 19:56 Napisao/la  SC

Utakmica 17. kola: Lokomotiva - Slaven Belupo 3:1

MAXtv Prva liga – 17. kolo

LOKOMOTIVA – SLAVEN BELUPO 3:1

Stadion u Maksimiru. Gledatelja: 300

Sudac: Marko Matoc (Zaprešić)

Žuti kratoni: Geng (S. Belupo)

Strijelci: 1:0 Antolić (25), 1:1 Šaban (27), 2:1 Barbarić (48), 3:1 Kramarić (68-11m)

LOKOMOTVA: Picak, Pavičić (46 Šitum), Barbarić, Mesarić, Bručić, Antolić, Chago (89 Lovrić), Trebotić, Boras, Zakarić (69 Martinac), Kramarić

SLAVEN BELUPO: Rodić, Grgić, Kokalović (34 Bušić), Bubnjić, Geng, Barić, Ćanađija, Delić (74 Kuprešak), Brlek (82 Purić), Glavica, Šaban

Nogometaši Lokomotive ostvarili su prvu pobjedu protiv Slavena Belupa od kada su postali prvoligaši i privremeno zaposjeli drugu poziciju na ljestvici. Pobjeda je ostvarena boljom igrom i kardinalnim pogreškama vratara gostiju Silvija Rodića.

U 25. minuti Antolić se odlučio na udarac s 23 metra, prizemno upućena lopta završila je u bližem kutu Rodićevih vratiju u trenutku kada se činilo da je lopta u rukama vratara – 1:0.

Dvije minute kasnije Šaban je iskoristio prazan hod u domaćoj obrani. Delić je uputio udarac s 13 metara, Picak je loptu kratko odbio na Šabanovu nogu koji je obavio lakši dio posla – 1:1.

U 48. minuti Barbarić se poput Antolića odvažio na udarac s nešto veće udaljenosti. Nejako udarena lopta neočekivano je preskočila zalegla Rodića i završila u mreži na svekoliko iznenađenje – 2:1.

Konačni rezultat postavio je Kramarić iz kaznenog udarca u 68. minuti. Sudac Matoc kazneni je udarac dosudio nakon prekršaja Delića na strijelcu Kramariću.