DERBI DINAMO - HAJDUK

Bebek prekinuo utakmicu zbog vrijeđanja s tribina

Subota, 17. svibnja 2014. 16:48 Napisao/la  SC

Utakmica 36. kola: Dinamo – Hajduk  1:0, prekid u 85. minuti. Bebek je strogo primijenio nove upute HNS-a

U 85. minuti sudac Ivan Bebek prekinuo je utakmicu zbog učestalog vrijeđanja ponajprije HNS-a, a onda i Zdravka Mamića. Bebek je strogo primijenio nove upute HNS-a i prekinuo utakmicu nakon otrpilike pola sata igre u drugom poluvremenu. Time će utakmica biti registrirana rezultatom 1:0, Dinamo je pobijedio Hajduk u utakmici koju su navijači odlučili prekinuti prije nego što je počela.

U 38. minuti Bebek je prvi put prekinuo utakmicu na tri minute, u 48. minuti prekinuo je utakmicu na desetak minuta koliko su igrači proveli u svlačionicama. Kada su se igrači vratili,vrijeđanje se nastavilo, a Bebek je samo čekao da prođe dovoljo vremena da se utakmica zbog prekida ne mora ponovo igrati.

Nakon prekida na terenu su ostali igrači Dinama, koji su titulu prvaka proslavili u čudnoj atmosferi. Pokal momčadi Dinama predao je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

U 79. minuti Leko je iz mrtvog kuta iznenadio nespremnog vratara Tomića i poslao loptu u mrežu uz bližu vratnicu - 1:0. Bio je to prvi i jedini pogodak Jerka Leke u ovoj sezoni

Što se tiče nogometa, na terenu se igrala utakmica bez pretjeranog žara. Obostrano vrlo korektno i suzdržano! Dinamo je stvorio nekoliko poluprilika više, ali sve skupa bilo je premalo da bi u sportskom smislu opravdalo utakmicu tako visokog naboja. HNL ionako odavno nam izravne veze s istinskim sportom.

DINAMO: Ježina, Pinto, Šimunović, Šimunić, Pivarić, Leko, Brozović, Pavičić, Soudani (84 Fiolić), Halilović (84 Čorić), Čop 

HAJDUK: Tomić, Vršajević, Milović, Milić, Nižić, Sušić (82 Balić), Bradarić, Pašalić, Kouassi (71 Bašić), Maloku, Maglica (22 Caktaš)

Utakmica 36. Kola: Dinamo – Hajduk 1:0 (Leko 79), prekid u 85. minuti

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.