MAXtv Prva liga: Istra i Zagreb bez pogodaka, Brkić obranio kazneni udarac u 90.

Subota, 31. listopada 2015. 21:16 Napisao/la  SC

Utakmica 15. kola: Istra 1961 - Zagreb 0:0

Istra 1961 i Zagreb odigrali su utakmicu bez pogodaka. Zagreb je propustio veliku priliku za pobjedu u 90. minuti, kada je vratar Istre 1961 Brkić obranio kazneni udarac koji je izveo Stepčić.

Nije u prvih 45 minuta bilo opasnosti za oba vratara. Za Zagrepčane je u uvodnom djelu susreta u dva navrata bezuspješno prijetio Šulc, dok su za Istru probavali Pamić i Repić.

Nastavak susreta nije bio zanimljiviji sve do završnice. Kako se bližio kraj utakmice, tako se igra kod obiju momčad polagano raspadala. Možda i najbolju priliku na utakmici za Istru je imao Bouhna u 82. minuti kada je na dubinsku loptu stigao prije Livakovića, ali nije stigao loptu.

U 89. minuti su pak gosti imali sjajnu priliku za pobjedu kada je Zlomislić u svom kaznenom prostoru srušio Bobana.

ISTRA 1961: Brkić, Mišić, Ojdanić, Zolotić (59 Grković), Pamić, Zlomislić 90', Repić (83 Franić), Vuković, Svraka (59 Matoš), Bouhna, Kasalica

ZAGREB: Livaković, Kovačić, Tešija (62 Ljubičić), Mudražija, Muić, Šulc, Stepčić, Matić, Medić (89 Jurilj), Šehić, G. Boban

Utakmica 15. kola: Istra 1961 - Zagreb 0:0

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.