MAXtv Prva liga: Hajduk pobijedio Slaven i kupio mir pred oglede sa Šahterom i Lokomotivom

Nedjelja, 03. kolovoza 2014. 22:57 Napisao/la  SC

Utakmica 3. kola: Hajduk - Slaven Belupo 2:0 (Caktaš 43', Maglica 78'). Splitski sastav je u trećem kolu stigao do prve prvenstvene pobjede

 

MAXtv Prva liga, 3. kolo

HAJDUK - SLAVEN BELUPO 2:0

Stadion Poljud. Gledatelja: 9.000. Sudac: Damir Batinić (Osijek).

Strijelci: 1:0 Caktaš (43'), 2:0 Maglica (78').

HAJDUK: Kalinić, Vršajević, Maloča, Milić, Bradarić, Vasilj (od 59. Milović), Anđelković (od 76. Sušić), Vlašić (od 46. Bencun), Caktaš, Gotal, Maglica

SLAVEN BELUPO: Picak, Melnjak, Grgić, Edson, Crepulja (od 67. Filipović), Glavina, Brlek, Delić (od 84. Novinić), Purić (od 50. Geng), Plazanić, Ozobić.

Nogometaši Hajduka pobijedili su Slaven Belupo i u trećem kolu MAXtv Prve lige stigli su do prve prvenstvene pobjede. Caktaš i Maglica kupili su Igoru Tudoru nekoliko dana mira do uzvratne utakmice Europske lige protiv Šahtera odnosno nedjeljnog ogleda na gostovanju kod Lokomotive.

Hajduk je mogao skinuti teret s leđa već na otvaranju utakmice u 4. minuti. Maglica je ubacio s desne strane, ali Gotal je s pet metara neprecizan. Minutu kasnije Vršajević je probio bok, a Caktaš iz blizine loše pucao glavom.

Slaven Belupo čekao je priliku iz kontranapada, ali Hajduk je pronašao put do mreže u 43. minuti. Vršajević je opet prošao po desnoj strani, ubacio loptu, a Caktaš je u padu pogodio mrežu - 1:0.

Hajduk je i u drugom poluvremenu djelovalo konkretnije, ali trebalo je dočekati 78. minutu. Milić je probio stranu, a njegov ubačaj u mrežu pospremio je Maglica za konačnih 2:0.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.