MAXtv PRVA LIGA

Dinamo osvojio samo bod u Koprivnici

Nedjelja, 12. travnja 2015. 19:04 Napisao/la  SC

Susret 28. kola: Slaven Belupo - Dinamo 0:0

MAXtv Prva liga - 28. kolo 

SLAVEN BELUPO - DINAMO 0:0

Gradski stadion u Koprivnici. Gledatelja 3.500

Sudac: Jurica Mihalj (Velika Mlaka)

Žuti kartoni: Sigali, Machado, Šimunović, Soudani (Dinamo)

SLAVEN BELUPO: Picak, Grgić, Crepulja, Mišić (89 Vugrinec), Ejupi (52 Mihaljević), Brlek, Delić, Purić, Fuštar, Gregurina, Ozobić (82 Edson)

DINAMO: Eduardo, Šimunović, Pinto, Machado, Fernandes (79 Goncalo), Ademi, Pjaca, Sigali (46 Soudani), Čorić (54 Pavičić), Vukojević, Matel

Nezainteresirana Mamićeva momčad u Koprivnici odigrala je lošu utakmicu bez ijedne prave devetke. Henriquez je zbog ozljede propustio susret, a Hodžića je Mamić ostavio na klupi. Utakmicu u napadu su počeli Fernandes, Ćorić i Pjaca, ali do ulaska Soudanija u igru nisu napravili ništa.


Alžirac, koji je na poluvremenu zamijenio braniča Sigalija, najprije je glavom iz dobre pozicije pucao glavom pored gola, a sredinom drugog poluvremena pogodio je gredu nakon ubačaja iz kuta.

Najbolju priliku za Dinamo propustio je Fernandes, kada mu se uz dosta sreće odbila lopta, ali je sa šest metara glavom pucao pored vratnice domaćeg gola.

Slaven je uglavnom prijetio dalekometnim udarcima koje je lako zaustavljao Eduardo.

Dinamo je uvjerljivo prvi, pa mu dva prosuta boda u Koprivnici ne znače previše, dok je Slaven stigao do bitnog boda u borbi za ostanak.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.