MAXtv PRVA LIGA

Dinamo tek u završnici pobijedio Zadar

Subota, 18. listopada 2014. 16:35 Napisao/la  SC

Susret 12. kola: Zadar - Dinamo 1:3. Zadrani su imali bod do 87. minute

MAXtv Prva liga - 12. kolo

ZADAR - DINAMO 1:1

Stadion na Stanovima. Gledatelja 1.500

Sudac: Ante Vučemilović-Šimunović (Osijek)

Strijelci: 1:0 Pešić (23) 1:1 Pjaca (37) 1:2 Henriquez (87) 1:3 Andrijašveć (90)

Žuti kartoni: Pušić (Zadar)

ZADAR: Matković - Šimurina (23 Sarić), Jerbić (28 Ikić), Buljat, Čirjak - Pušić, Hrgović - Pešić, Weitzer, Solomon - Šimunac

DINAMO: Eduardo - Pinto, Sigali (85 Goncalo), Šimunić, Ibanez - Ademi, Brozović, Antolić - Machado (78 Andrijašević) - Pjaca, Wilson (65 Henriquez)

Nogometaši Dinama uspijeli su, iako uz dosta muke pobijediti Zadar na gostovanju, u okviru dvanaestog prvoligaškog kola. Imali su domaćini bod do 87. minute, no onda je za konačnih 2:1 zabio 'joker' s klupe Zorana Mamića, Angelo Henriquez. Dinamo je mogao do pobjedonosnog pogotka i ranije, no jedanaesterac je u 76. minuti propustio realizirati Antolić, nakon što je Pušić u kaznenom prostoru teško startao na Machada. 

Zadar je poveo u 23. minuti pogotkom Pešića nakon Sarićevog centaršuta. Velikih je problema Zadar imao s ozljedama u tijeku susreta. Rano su izašli Šimurina i Jerbić, ozljedio se deset minuta prije kraja i Solomon pa je domaći sastav utakmicu završio s deset igrača. Dinamo je izjednačio u 37. minuti pogotkom Pjace, a uz Henriquezov pogodak za Dinamo je u samoj završnici susreta pogodio i Andrijašević.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.