MAXtv Prva liga: Dinamo prošetao Kranjčevićevom, Armin Hodžić dvostruki strijelac

Petak, 31. srpnja 2015. 22:55 Napisao/la  SC

Utakmica 4. kola: Zagreb - Dinamo 0:2. Premda Dinamo na početku sezone ne izgleda trkački moćno, do izražaja dolazi individualna kvaliteta 


Nogometaši Dinama u laganom ritmu prošli su kroz Kranjčeviću, dvostruki strijelac Armin Hodžić pobrinuo se da se modi u Maksimir vrate s tri boda.

U 13. minuti Ćorić je ubacio slijeva, Ćubela je katastrofalno reagirao na tzv. ničiju loptu. Iako nije bio pod pritiskom, umjesto da propusti loptu, uklizao je i loptu vratio točno na Hodžićevu nogu. Napadač Dinama rijetko je kada lakše postigao pogodak - 0:1.

Do odmora Dinamo je bio bolja momčad. Premda igrači Zorana Mamića na početku sezone ne izgledaju trčaki moćno, individualna kvaliteta u HNL-u dolazi do izražaja i kada Dinamo igra bez glavnih igrača (Pjaca, Soudani, Henriquez, Pivarić, Taravel...).

Drugi dio počeo je pogotkom iz zaleđa iako Konopek u 47. minuti nije bio u nedozvoljenoj poziciji kada je zatresao mrežu.

Zagreb je u drugom dijelu počeo igrati poduzetnije kroz kratka dodavanja, Boban i Stepčić opasno su prijetili. Ni približno opasno kao Ademi, koji je u 62. minuti zatresao vratnicu.

U 72. minuti utakmica je izgubila i ono malo neizvjesnosti. Pinto je proigrao Hodžića, koji je zaobišao Livakovića i postigao drugi pogodak - 0:2. Pogodak se dogodio nedugo nakon što je sudac Bruno Maić nastavio igru zbog prekida izazvanog bakljadom Dinamovih navijača.


ZAGREB: Livaković, Matić (od 46. Konopek), Musa, Kolinger, Ćubel, Kovačić, Stepčić, Šulc (od 46. Mudražija), G. Boban, Krovinović, Medić

DINAMO: Eduardo, Pinto, Gonçalo, Šimunović, Musa (od 6. Matel), Ademi, Pamić, Fernandes, Ćorić (od 65. Antolić), Rog (od 65. Pjaca), Hodžić

Utakmica 4. kola: Zagreb - Dinamo 0:2 (Hodžić 13, 72)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.