MAXtv Prva liga: Dinamo ni u trećoj utakmici nije pobijedio, Osijek osvojio bod

Nedjelja, 19. srpnja 2015. 21:00 Napisao/la  SC

Utakmica 2. kola: Osijek - Dinamo 1:1. Dinamo na početku sezone igra presporo i bez ideje


Nogometaši Dinama nisu uspjeli pobijediti ni u trećoj natjecateljskoj utakmici ove sezone. U 2. kolu odigrali su neodlučeno u Gradskom vrtu, Osijek je ostvario isti rezultat (1:1) kao Hajduk i Fola na vrlo sličan način. Kratko, Dinamo na početku sezone igra presporo i bez ideje, što znači da protivnicima treba samo dovoljno koncentracije da ostvare pozitivan rezultat.

Trebalo je Osječanima i malo sreće, jer su Soudani i Henriquez zatresli vratnice. Međutim, izuzev prvih dvadesetak minuta, Dinamo kroz posjed lopte nije stvarao dovoljan pritisak da bi imao za čime žaliti.

A u 88. minuti Aganspahić je u nogama imao pobjedu Osijeka, udarac s 10 metara bravurozno je obranio Dinamov tragičar Eduardo.

U 11. minuti Radotić je loptu s 18 metar poslao ravno u Eduarda, koji se spetljao u padu, lopta mu je prošla ispod tijela i završila u mreži - 1:0.

U 15. minuti malonogometna akcija Dinama: Machado je sjajno proigrao Henriqueza, koji usred kaznenog prostora gura loptu za Soudanija, vratar Mikulić je ispao iz igre, uslijedila je rutinska Soudanijeva reakcija - 1:1.

OSIJEK: Mikulić, Matas, Lukić, Maslać, Arsenić, Šorša, Kurtović (63 Čuljak), Radotić, Lesjak, Mandić (57 Aganspahić), Špoljarić (70 Ugarković)

DINAMO: Eduardo, Matel, Šimunović, Benković, Barišić (72 Goncalves), Ademi, Machado, Soudani, Rog (46 Fernandes), Pjaca, Henriquez

Utakmica 2. kola: Osijek - Dinamo 1:1 (Radotić 11/Soudani 15)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.