MAXTV PRVA LIGA

Dinamo svladao Lokomotivu pogotkom Čopa

Petak, 30. studenog 2012. 19:51 Napisao/la  SC

Utakmica 18. kola: Dinamo - Lokomotiva 1:0 (Čop 20'). Jurčić je svoj treći mandat na klupi Dinama započeo pobjedom

MAXtv PRVA HNL

DINAMO - LOKOMOTIVA 1:0

Utakmica 18. kola: GNK Dinamo - Lokomotiva 1:0 (1:0). Stadion Maksimir. Gledatelja: 1.000. Sudac: Lukša Kalić (Konavle).

Strijelac: 1:0 Čop (20').

Žuti kartoni: Vida, Kovačić (Dinamo), Antolić (Lokomotiva).

DINAMO: Kelava, Ibanez (od 69' Pivarić), Šimunić, Ademi, Kovačić, Sammir, Vrsaljko, Beqiraj (od 90' Halilović), Vida, Brozović (od 83' Alispahić), Čop.

LOKOMOTIVA: Picak, Barbarić, Mesarić, Antolić, Burić, Deugoue, Pjaca (62' Boras), Kramarić, Pavičić, Zakarić, Samateh.

Nogometaši Dinama pobijedili su Lokomotvu 1:0 u utakmici koja nije oduševila, a modri su tako još jednom protiv lokosa upisali bodove. Krunoslav Jurčić tako je svoj treći mandat na klupi Dinama započeo pobjedom. Jedini pogodak na utakmici postigao je Duje Čop u 20. minuti. Ademi je oduzeo loptu Kramariću i pronašao Beqiraja, koji je loptu proslijedio do Čopa. Napadač Dinama dobro je potegnuo s ruba kaznenog prostora - 1:0.  U periodu od 16. do 19. minute Sammir je dvaput okušao udarac, a Čop je s dvadesetak metara bio neprecizan. Publika se pak veći dio utakmice zabavljala pjevajući: "Zdravko Mamić ratni profiter".

Lokomotiva u tom periodu nije praktički prešla centar. Lokosi su se probudili u završnici prvog poluvremena, nakon jednog kornera Kramarić nije dobro reagirao u dobroj prilici. Tri minute kasnije Zakarić se također našao u odličnoj šansi, ali Kelava je dobro obranio

Dinamo je mogao udvostručiti prednost u 43. minuti. Beqiraj je izbio sam pred Picaka, ali umjesto udarca odlučio je pokušati pronaći suigrača, a Mesarić je otklonio opasnost.

Lokomotiva je svoju najbolju priliku propustila u 71. minuti. Kramarić se našao u odličnoj prilici, ali je katastrofalno pucao. Loš udarac se pretvorio u dobru asistenciju, lopta je došla do Zakarića koji je umjesto prazan gol pogodio vratnicu.

 Fotogalerija Sanjin Strukić/PIXSELL

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.