Mato Neretljak: Mislim da Rijeka ima bolju momčad od Hajduka i da ćemo to danas pokazati

Nedjelja, 28. travnja 2013. 10:16 Napisao/la  I. Vranić

Split (19): Hajduk - Rijeka. Kod mene ne prolazi ta priča o agresivnih prvih dvadesetak minuta. Hajduk igra stalno agresivno, imaju trenera koji će ih tjerati da napadaju visoko. To je naša prednost, kaže Neretljak

Mato Neretljak u Rijeku je došao iz Hajduka čime je održao kontinuitet nastupa u Jadranskim derbijima. Neretljak će u nedjelju na Poljudu prvi put igrati od prve minute  u mandatu trenera Matjaža Keka na stadionu koji poznaje bolje od većine igrača Rijeke i Hajduka:

 

- Dosta sam utakmica odigrao na drugoj strani, sada sam ovdje. Za mene je to normalna utakmica koja se igra za tri boda, igrat će se nogomet i nakon Jadranskog derbija. Vjerujem da ćemo odigrati lijepu utakmicu, dosta smo napaljeni, znamo protivnika i nadam se da ćemo ostvariti ono što se od nas očekuje, kaže Neretljak koji zna da Rijeku na početku utakmice očekuje snažni pritisak domaćina:

 

 

 

- Kod mene ne prolazi ta priča o agresivnih prvih dvadesetak minuta. Hajduk igra stalno agresivno, imaju trenera koji će ih tjerati da napadaju visoko. To je naša prednost, moramo znati iznijeti loptu. Ali ne trebamo se bojati početnih dvadesetak minuta. Nogomet se igra devedeset minuta, moramo biti koncentrirani do kraja utakmice. Igrali smo već na Poljudu ove sezone, bilo smo blizu pobjede, na kraju smo malo nesretno primili pogodak. Dobro smo se nosili s Hajdukom. Uostalom, ja ne mislim da je Hajduk bolji. Ja mislim da Rijeka ima bolju momčad i da ćemo to pokazati, zaključuje Neretljak.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.