MATJAŽ KEK PORUČUJE

Mnogi su nas otpisali nakon poraza od Lokomotive

Nedjelja, 28. travnja 2013. 22:53 Napisao/la  Ivan Jelić

Još ništa nije gotovo i do posljednjeg  kola vodit će se borba za plasman u Europsku ligu, kaže Kek

Matjaž Kek prvi se pojavio na presici poslije pobjede njegove momčadi na Poljudu:

 

- Još jednom je Jadranski derbi ponudio zanimljivu i neizvjesnu utakmicu. Odigrali smo odlično prvo poluvrijeme, kada smo postigli dva gola. U drugom dijelu proradile su emocije kod mojih igrača, što je Hajduk  donekle iskoristio i postigao  gol. Ovo su najdraže pobjede, posebice što su nas poslije poraza od Lokomotive mnogi prekrižili. Još ništa nije gotovo i do posljednjeg  kola vodit će se borba za plasman u Europsku ligu. Igrači i stručni stožer zahvaljuju Armadi na podršci.

Jovanovićeva prognoza
 Utakmicu je gledao ministar Željko Jovanović, česti gost na  domaćim utakmicama Hajduka i Rijeke. Evo njegove prognoze:
- Dinamo je prvak, Lokomotiva će biti druga, Hajduk će osvojiti Kup, a Rijeka će biti treća, kazao je Jovanović.

Kako ste vidjeli situaciju kod drugog gola kada je Benko srušio Maloču?

 

- Tijekom prvenstva bilo je dosta sudački previda. U miru ću pregledati cijelu utakmicu i nakon toga ću korektno iznijeti  svoje viđenje cijele situacije, kazao je Kek.

 

Treneru Hajduka Mišu Krstičeviću poraz je teško pao:

 

- Nikada nije dobro kada izgubite i to kod kuće na svom travnjaku. Odigrali smo prvo poluvrijeme u grču, primili smo dva gola. U drugom dijelu smo se uspjeli vratiti, zabili smo samo jedan gol iako smo imali još nekoliko izglednih prilika. Nažalost, mnogi igrači nisu potpuno spremni nakon ozljeda. Još jednom se pokazalo da moji igrači kada igraju pod pritiskom to ne mogu podnijeti. To nam se dogodilo protiv Dinama, Istre 1961 i protiv Rijeke.

 

Sporna situacija, prekršaj Benka na Maloči?

 

- Maloča ima oteklinu na mjestu gdje je dobio udarac od Benka.

 

Na kraju je Krstičević dometnuo :

- Kao što sam ranije kazao, do posljednjeg kola neće se znati tko će izboriti plasman u Europsku ligu, zaključio Krstičević.

 

 

 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.