Kup: Zoran Vulić protiv Igora Štimca u srijedu u Parku mladežu

Utorak, 10. veljače 2015. 11:46 Napisao/la  Ivan Jelić

Zadar je nešto sasvim drugo u odnosu na prvi dio sezone, kaže Vulić

U dvije utakmice četvrtfinalu Kupa Hrvatske Split će odmjeriti snage sa Zadrom, prva utakmica igra se u srijedu u Parku mladeži. Pod vodstvom novog trenera Igora Štimca, Zadrani su pobjedom nad Osijekom, izravnim konkurentom u borbi za ostanak, otvorili nastavak prvenstva. Splićani koje od ove zime po drugi puta vodi Zoran Vulić, nisu uspjeli na svom travnjaku pobijediti Istru 1961 (2:2).

- Računali smo na pobjedu protiv Istre 1961, no s obzirom kako se rezultat kretao na kraju smo morali biti zadovoljni neodlučenim rezultatom, kazao je Vulić.

Koliko je neuspjeh u srazu s Puljanima ostavio traga u svlačionici?

- Analizirali smo dvoboj s Puljanima, igrači su vidjeli gdje su griješili. Dakako da svaki neuspjeh unese malo nervoze među igrače, no vremena za plakanje nema jer nas čeka prva utakmica četvrtfinala Kupa protiv Zadra. Želimo otići što dalje u Kupu, to je jedna od mogućnosti da se izbori plasman u Europsku ligu. Svjesni smo da nas čekaju dvije teške. Zadar je nešto sasvim drugo u odnosu na prvi dio sezone. Trener Štimac doveo je nekolicinu iskusnih igrača, pobjeda nad Osijekom sigurno im je unijela dozu samopouzdanja, kaže Vulić

Koji biste rezultatom bili zadovoljni?

- Svakom pobjedom bez primljenog gola!

Standings provided by Sofascore