Mišo Krstičević nakon pobjede u gradskom derbiju: Zadovoljan sam rezultatom, a poljubila nas je i sreća

Ponedjeljak, 29. listopada 2012. 17:28 Napisao/la  Ivan Jelić

Kada protiv Hajduka promašiš dvije stopostotne prilike kao što smo to mi učinili teško je očekivati pozitivan rezultat. Pokušat ćemo im se revanširati u Kupu, objasnio je trener Splita Zoran Vulić

Hajduk je kao i u prvom dvoboju s gradskim rivalom Splitom trebao jedan gol za tri boda. Na Poljudu je strijelac bio Franko Andrijašević, dok je u nedjelju navečer strijelac tri boda vrijednog pogotka bio Avdija Vršajević kojemu je to prvijenac u bijelom dresu. Zanimljivo, asistirao mu je strijelac iz prvog dvoboja Andrijašević.

- Zadovoljan sam igrom i pobjedom, iako treba priznati da nas je malo i sreća "poljubila". Split je propustio dvije stopostotne prilike, no ukupno gledajući mi smo bili bolji i zasluženo smo slavili. Kada se pogleda igrački kadar s kojim raspolaže Split, mislim da u ovom trenutku imaju možda i najbolju i najkvalitetniju momčad, riječi su Krstičevića.

U srijedu se ove dvije momčadi sastaju u osmini finala Kupa Hrvatske na Poljudu.

- Kup utakmica će biti sasvim drugačija od prvenstvene. Splitu i nama je izlazak u Europu preko Kupa nekako puno lakša zadaća. Očekujem jednu zanimljivu utakmicu i dakako prolaz u daljnje natjecanje, zakljućio je bijelih.

Trener Splita Zoran Vulić ponudio je svoje viđenje:

- Kada protiv Hajduka promašiš dvije stopostotne prilike kao što smo to mi učinili teško je očekivati pozitivan rezultat. Da je Baraban uspio realizirati prvu od dvije prilike koje je imao uvjeren sam da bi mi na kraju slavili pobjedu. Neki moji igrači "pali" su na psihološkom planu, vezni red nije se uspio nametnuti na sredini terena. Pokušat ćemo se bijelima u Kup utakmici revanširati za prvenstveni poraz, objasnio je Vulić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.