Kazne za Dugopolje: Hajduk dvije utakmice mora igrati bez gledatelja, Rijeka kažnjena s 15.000 kuna!

Četvrtak, 09. listopada 2014. 16:18 Napisao/la  SC

Pomoćni trener Hajduka Jurica Vučko, koji je na utakmici obavljao funkciju predstavnika kluba, kažnjen je zabranom obavljanja bilo koje funkcije na šest (6) prvenstvenih ili kup utakmica

Hajduk kažnjen je s dvije utakmice igranja bez gledatelja kao domaćin seniorske momčadi, a Rijeka je kažnjena novčanom kaznom u iznosu od 15.000 kuna. To su kazne disciplinskog suca MAXtv Prve lige Krešimira Vlajčevića nakon provedenog disciplinskog postupka zbog nereda na utakmici 11. kola Hajduk - Rijeka odigranoj 5. listopada na stadionu u Dugopolju.

Pomoćni trener Hajduka Jurica Vučko, koji je na utakmici obavljao funkciju predstavnika kluba, kažnjen je zabranom obavljanja bilo koje funkcije na šest (6) prvenstvenih ili kup utakmica. Na sve odluke može se u roku od 8 dana podnijeti žalba Komisiji za žalbe HNS-a.

Hajduk nije kažnjen novčano kao što je priželjkivao predsjednik Rijeke Damir Mišković, ali će pretrpjeti financijski udarac budući da je je prihod od gledatelja značajan. Jedino Hajduk i Rijeka u HNL-u ostvaruju kakve-takve prihode od posjete.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.