MARIO MALOČA PORUČUJE

U nedjelju se vraćamo na drugu poziciju!

Petak, 30. studenog 2012. 14:36 Napisao/la  Ivan Jelić

Rijeka ima odličnu momčad satkanu od puno iskusnih igrača, rekao je Maloča

Nastup kapetana Hajduka Marija Maloče u nedjeljnom Jadranskom derbiju s Rijekom pod velikim je znakom pitanja. Naime, Maloču već duže vrijeme muči bol u palcu desne noge zbog čega je posljednje dvije prvenstvene utakmice odigrao pod blokadama.

-  Bez obzira na bol koju osjećam što se mene osobno tiče igrao bih protiv Rijeke. Konačnu odluku će naravno donijeti liječnici, a ja se mogu samo nadati da će pristati na još jednu blokadu kako bi mogao zaigrati u ovako važnoj utakmici, rekao je Maloča.

Kapetan Hajduka potom se osvrnuo na nepostojeći jedanaesterac koji je u prvom djelu dosuđen na Kantridi.

- Nema tu nikakve osvete, svi znamo što je tamo bilo i nema razloga više uopće pričati o toj utakmici. U nedjelju se igra nova u kojoj smo mi favoriti i ako pružimo svoj maksimum trebali bi se vratiti na drugu poziciju, rekao je Maloča te dodao:

-  Rijeka ima odličnu momčad satkanu od puno iskusnih igrača. Prošli su period adaptacije, sada su se posložili. Ipak, mi već četvrtu utakmicu za redom nismo primili pogodak u prvenstvenim dvobojima, a vjerujem da će naša mreža ostati netaknuta i nakon susreta s Rijekom. Benko i Cesarec su dva kvalitetna napadača, možda griješim, ali mislim da su njih dvojica zabili sve golove za Riječane na posljednjim utakmicama i sigurno je da ćemo na njih morat obratiti posebnu pozornost, rekao je Maloča koji se potom osvrnuo na bivše igrače Hajduka Neretljaka i Gabrića koji će u nedjeljnom ogledu nositi dres Rijeke.

-  Nisam igrao zbog ozljede kada je tu bio Neretljak, dok sam s Gabrićem igrao. Riječ je o dvojici iskusnih i kvalitetnih igrača. Smatram da je Neretljak pojačanje za svaku momčad i vjerojatno će biti dodatno motiviran protiv nas. Želim im obojici puno sreće, ali na nekoj drugoj utakmici, zaključio je kapetan Hajduka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.