MARIO MALOČA PORUČUJE

U nedjelju se vraćamo na drugu poziciju!

Petak, 30. studenog 2012. 14:36 Napisao/la  Ivan Jelić

Rijeka ima odličnu momčad satkanu od puno iskusnih igrača, rekao je Maloča

Nastup kapetana Hajduka Marija Maloče u nedjeljnom Jadranskom derbiju s Rijekom pod velikim je znakom pitanja. Naime, Maloču već duže vrijeme muči bol u palcu desne noge zbog čega je posljednje dvije prvenstvene utakmice odigrao pod blokadama.

-  Bez obzira na bol koju osjećam što se mene osobno tiče igrao bih protiv Rijeke. Konačnu odluku će naravno donijeti liječnici, a ja se mogu samo nadati da će pristati na još jednu blokadu kako bi mogao zaigrati u ovako važnoj utakmici, rekao je Maloča.

Kapetan Hajduka potom se osvrnuo na nepostojeći jedanaesterac koji je u prvom djelu dosuđen na Kantridi.

- Nema tu nikakve osvete, svi znamo što je tamo bilo i nema razloga više uopće pričati o toj utakmici. U nedjelju se igra nova u kojoj smo mi favoriti i ako pružimo svoj maksimum trebali bi se vratiti na drugu poziciju, rekao je Maloča te dodao:

-  Rijeka ima odličnu momčad satkanu od puno iskusnih igrača. Prošli su period adaptacije, sada su se posložili. Ipak, mi već četvrtu utakmicu za redom nismo primili pogodak u prvenstvenim dvobojima, a vjerujem da će naša mreža ostati netaknuta i nakon susreta s Rijekom. Benko i Cesarec su dva kvalitetna napadača, možda griješim, ali mislim da su njih dvojica zabili sve golove za Riječane na posljednjim utakmicama i sigurno je da ćemo na njih morat obratiti posebnu pozornost, rekao je Maloča koji se potom osvrnuo na bivše igrače Hajduka Neretljaka i Gabrića koji će u nedjeljnom ogledu nositi dres Rijeke.

-  Nisam igrao zbog ozljede kada je tu bio Neretljak, dok sam s Gabrićem igrao. Riječ je o dvojici iskusnih i kvalitetnih igrača. Smatram da je Neretljak pojačanje za svaku momčad i vjerojatno će biti dodatno motiviran protiv nas. Želim im obojici puno sreće, ali na nekoj drugoj utakmici, zaključio je kapetan Hajduka.