SPEKTAKL NA RUJEVICI Jonathan David predvodi napad Lillea u večerašnjoj utakmici protiv Rijeke, Paulo Fonseca ne može računati na dvojicu igrača

Četvrtak, 31. kolovoza 2023. 11:29 Napisao/la  SC

Do kraja prijelaznog roka 1. rujna bilo bi komplicirano zamijeniti ga, postoji velika šansa da će Jonathan ostati s nama, kaže Olivier Létang

Jonathan David predvodi napad Lillea u večerašnjoj utakmici protiv Rijeke, Paulo Fonseca  ne može računati na dvojicu igrača

Paulo Fonseca uoči večerašnje (20.15) utakmice protiv Rijeke ne može računati na dvojicu igrača:

- Tiago Djalo nastavlja individualni oporavak, Adam Ounas je također van stroja. Svi ostali igrači su spremni za meč. Novi igrači nemaju pravo nastupa, Nabil Bentaleb je jako motiviran, ali tek je počeo trenirati, još se treba fizički pripremiti, treba mu vremena, kaže Fonseca.

Prema svemu sudeći Lille će utakmicu početi ovako: Chevalier - Santos, Yoro, Alexsandro, Ismaily - André, Gomes, Cabella, Zhegrova, Haraldsson - David.

Jonathan David igra na Rujevici, kanadski napadač najskuplji je igrač Lillea koji je ovog ljeta bio na listi želja nekoliko velikih klubova, zadnji se spominjao Tottenham:

- Moj stav ostaje isti, uvjeti prodaje bi morali biti jako dobri za njega i nas tako da imamo mogućnost zamijeniti ga. Do kraja prijelaznog roka 1. rujna bilo bi komplicirano zamijeniti ga, postoji velika šansa da će Jonathan ostati s nama, kazao je predsjednik Lillea Olivier Létang prije utakmice na Rujevici.

Treba istaknuti da je David bio potpuno nezapažen u prvoj utakmici protiv Rijeke, te da je bio strijelac prije (Nantes) i nakon (Loirente) utakmice protiv Rijeke.

David će večeras biti najveća opasnost za Rijeku, posebice ako se momčad Rijeke bude otvorila.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.