Jo ponovo u Istri 1961, Brazilac potpisao jednogodišnji ugovor s pulskim prvoligašem

Srijeda, 20. kolovoza 2014. 16:04 Napisao/la  SC

Prvo se ispričavam svima, a pogotovo ljudima iz kluba, piše Jo

Brazilac Jo vratio se u Istru 1961! U srijedu je potpisao ugovor na godinu dana nakon što je kratko vrijeme proveo u Hajduku, gdje nije ni dobio priliku igrati. Razišao se s čelnicima Hajduka prije nego što je potpisao ugovor. Jo je iz Pule otišao zbog problema s ponašanjem. Nakon što je ostao bez kluba, čelnici Istre odlučili su mu dati još jednu priliku.



- Prvo se ispričavam svima, a pogotovo ljudima iz kluba. Nisam htio nikoga uvrijediti i dokazati ću svima da sam dobar dečko i dobar igrač. Vratio sam se da sa Istrom napravim ono što smo na početku i započeli odličan rezultat i da na mene budete svi ponosni. Hvala ljudima u klubu i treneru Pamiću na novoj šansi, napisao je Jo na svom Facebook profilu.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.