Jakirovićeva poslovna etika mjeri se jedino eurima, trener Dinama ne pomišlja na ostavku

Utorak, 23. siječnja 2024. 19:55 Napisao/la  SC
Jakirovićeva poslovna etika mjeri se jedino eurima, trener Dinama ne pomišlja na ostavku

Dinamo je doživio težak poraz (0:3) u Maksimiru od Lokomotive u zaostaloj utakmci 4. kola, Sergej Jakirović ne pomišlja na ostavku, jer bi izgubio otpremninu:

- Ispričao bih se navijačima, jer ovo nije ni blizu onome što smo htjeli. Ovo je katastrofa, podbacili smo u svemu! Ništa nije ukazivalo na to, najgora večer, da mi je netko rekao nakon priprema, ne bih vjerovao. Čestitam Lokomotivi, oni su svoje šanse iskoristili. Slažem se da je ulazak u utakmicu bio loš, iako smo imali prvi dvije situacije. A onda ti golovi, valjda šok, neke reakcije su bile neobjašnjive. Preuzimam odgovornost, moramo analizirati, otvoreno popričati, jer ovo nema smisla. Ništa nije ukazivalo na ovo, da mi se dogodilo na jesen, još bih shvatio, ali ovo je sad velika nepozanica, kazao je Jakirović.

Jakirovićeva poslovna etika mjeri se jedino eurima, ništa treneru Dinama ne znače povici s tribina:

- Nikome ne zamjeram, ljudi vole Dinamo, pobjednički Dinamo, oni su potpuno u pravu! Ono što me ljuti i ne zadovoljava da ne punimo šesnaesterac. Nema nas u završnici! Moraju utrčavati i kontra osmice. Šokiran sam, naravno da me ovo dira, teško mi je, nema opravdanja. Nije mi bitno, jesmo li izgubili, ali način na koji smo izgubili, to nije nivo Dinama, poručio je trener Dinama.

Na potezu je uprava Dinama!

Ili preciznije, ono što je ostalo od uprave Dinama otkada je otišao Zdravko Mamić.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.